Bumban-kennelissä puuhaa keski-ikäinen pariskunta. Mukana vaikuttamassa on poikamme ja koirien lisäksi kolme kissaa. Koko lauma elää samoissa tiloissa.

Ensimmäinen rottweilerimme saapui taloon -97. Harrastamme koiriemme kanssa tottelevaisuutta, jälkeä, lapsivetoja ja näyttelyissä käyntiä. Myös haku on satunnaisesti mukana kuvioissa, lähinnä vaihtelua tarjoavana hauskana virikkeenä.

Olemme puuhastelleet aktiivisesti Sry Pirkanmaan alaosastossa. 2013 Tytti oli koulutusohjaajana ja Marko hallituksen jäsenenä, koulutusvastaavana sekä koulutusohjaajana. 2014-15 Marko oli Sry:n hallituksessa ja ulkomuototoimikunnassa sekä 2014 jalostustoimikunnassa, 2015 Pirkanmaan alaosaston puheenjohtaja sekä molemmat koulutusohjaajia Pirkanmaan alaosastossa. 2016 Marko jatkaa Sry:n ulkomuototoimikunnassa, muita luottamustehtäviä vähennämme jotta voimme tukea innokaasti kanssamme treenaavia kasvatinomistajia ja tietysti treenata omaa kasvanutta laumaamme :)

Järjestämme kasvateillemme pentutreffejä, leirejä ja käymme porukalla koirauimalassa. Kasvattimme ovat erittäin tervetulleita treenaamaan kanssamme, autamme osaamisemme mukaan.

valokuva0018.jpg